dimecres, 22 de setembre del 2010

Que hi pots trobar en aquest blog

 Nosaltres som tres estudiants d'Educació Primària de l'universitat Ramon Llull (Blanquerna) del grup 1M i hem creat aquest blog on hi podreu trobar tot tipus d'informació sobre les Xarxes Socials i els entorns de comunicació.

Intentarem portar les actualitzacions al dia i molt variades ( videos, articles...). És a dir, cada setmana actualitzarà una de nosaltres començant per la Irene, desprès la Karen i per últim la Judit i un cop haguem actualitzat totes, fàrem una reunió de grup per fer l'actualització conjunta.
En principi les publicacions individuals es publicaran entre dilluns i dimarts desprès d'una revisió general.

Per començar a treballar amb aquest tema, hem creat un Twitter conjunt, que utilitzarem per veure tota la seva mecànica, però també treballarem amb altres xarxes socials com Facebook, Tuenti, Chats, Mesenger, Fòrums...i veurem com s'utilitzen a l'aula i fora d'aquesta. Escriurem també sobre el control que fan els pares sobre les xarxes socials dels seus fills i advertirem sobre aquestes xarxes.

En conclusió, treballarem amb totes aquelles xarxes socials que ens sigui possible per veure com funcionen, les utilitats que tenen i sobre tot que es parla en aquestes xarxes sobre l'educació entre d'altres coses.

1 comentari:

  1. Hi ha molts vídeos a la Xarxa on es parla de Xarxes socials...potser caldria posar i comentar un parell

    ResponElimina