divendres, 10 de desembre del 2010

Perills que podem trobar en les xarxes socials

Navegant per internet hem trobat un vídeo on ens explica a partir d'una petita conversa entre dos companys de classe els perills que podem trobar a internet a causa de xarxes socials com el "msn", el facebook...

                                                                          messenger  

Un d'aquests perills del qual ens mostra el vídeo és el fet de penjar coses personals com fotografíes o vídeos els quals tothom pot veure.



Com podem veure no només podem trobar el perill esmentat anteriorment sinó que també n'hi ha d'altres que no som del tot conscients que existeixen com per exemple que ens puguin entrar en el nostre comte i manipular-lo o veure coses íntimes i personals de la persona afectada.

Tot això es pot evitar anant molt en compte a l'hora de penjar coses a Internet, parlar amb algú sobre la teva contrasenya...o fins i tot quan estàs utilitzant l'internet 2.0 fixar-te bé i saber qui és la persona amb la qual interactues.

Judit i Irene

1 comentari:

  1. En una societat tan digitalitzada com la nostra i amb l'accés que tenen avui en dia els nens a la xarxa, com a futurs mestres és molt important que expliquem el funcionament i els perills d'aquestes xarxes socials als nostres alumnes.

    ResponElimina