dilluns, 15 de novembre del 2010

El Tuenti

Tuenti, www.tuenti.com, és una xarxa social virtual més que afegim al nostre blog.

Tuenti, permet crear el nostre propi perfil, pujar fotos i vídeos i contactar amb els amics. També es poden crear esdeveniments, tuenti llocs i tuenti pàgines, etiquetar amics en fotos, comentar els seus estats, crear el nostre propi espai personal, parlar a través del seu propi xat i també té tuenti jocs.
Segons Alexa Internet, Tuenti és una de les webs més visitades a Espanya.

Va ser creat l'any 2006 per Zaryn Dentzel, un estudiant americà que actualment viu a Madrid.
El nom de "Tuenti" va sorgir de la necessitat de trobar un nom en el que estigues inclòs: "tú" i "ti" (castellà). Finalment van decidir "Tuenti" perquè se sembla a "tu entidad" (castellà) i perquè sonava bé, a més de que també volien fer alusió als universitaris de vint anys, ja que de fet era a qui anava orientat.
Al principi només anava dirigit als universitaris però més tard, quan començava a tenir èxit, van permetre l'entrada a més usuaris, malgrat si només tenien una invitació. Actualment Tuenti té més de 8 milions d'usuaris en tota Espanya, els quals destaquen sobretot, universitaris i colegials.

Creiem que Tuenti, és molt semblant a Facebook, encara que Facebook des del nostre punt de vista és molt més internacional que Tuenti.

En les pròximes entrades, farem referències a altres xarxes socials, a totes aquelles a les que podem accedir, però una vegada acabem de parlar sobre totes, us ensenyarem quins són els punts positius i negatius de cada xarxa social perquè com sabem, Internet és un món molt ampli i mai sabem el que ens podrem arribar a trobar.

Irene

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada