diumenge, 14 de novembre del 2010

La Patatabrava

La Patatabrava és una web que va ser creada el 2002 per Andreu Caritg, Felip Gordillo y Oriol Solé, tres estudiants de periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona. Avui en dia és una de les webs amb més apunts i informació que pots trobar, ordenats per universitats, assignatures i professors.

Per poder veure bé com funciona aquesta web ens em creat un compte, com podreu veure al clicar l'enllaç "La Patatabrava" al començament del text.

És una pàgina que s'actualitza i es revisa molt sovint i per tant tota la informació que trobem en aquesta web podem dir que és bastant fiable.

Navegant una mica per aquesta xarxa hem anat comprovant i trobant tot d'apunts que ens poden anar molt bé per contrastar i complementar els apunts que ja tenim de les diferentes assignatures que estem realitzant aquest any a la universitat. 


Creiem que "La Patatabrava" pot ser una xarxa social molt interessant i anirem seguint la nostra Patatabrava per veure quins són els seus punts positius i els seus punts negatius.


Judit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada