diumenge, 7 de novembre del 2010

Relacions interpersonals virtuals

Una relació interpersonal es una asociació de llarga durada entre 2 o més persones. Aquestes associacions poden  basar-se amb emocions com el amor i el gust, negocis i activitats socials. Les relacions interpersonals poden tenir lloc en una gran varietat de contextes, com ara la família, els amics, el matrimoni, les amistats, el treball, etc.. 


En aquesta nova era de comunicació les relacions interpersonals han patit un gran canvi, especialment gràcies a les xarxes socials com ara facebook, tuenti, twitter, etc.
Aquestes xarxes socials han facilitat la comunicació a llarga distància i sense haver de pagar res més que l'internet. El problema es que també han facilitat la comunicació a curta distància, ara tothom parla a través d'una xarxa social en comptes de cara a cara o per telèfon. Amb aquest fet trobem uns punts positius i uns punts negatius:
Pel que fa als punts positius el més important es que no es perd el contacte amb persones que estan lluny i el segon punt positiu es que per les persones tímides es molt més fàcil conèixer gent i socialitzar-se.
El punt negatiu més important es que les relacions es tornen fredes i impersonals.

El fet és que cada vegada s'utilitza molt més aquestes xarxes socials i aquesta manera de comunicar-se.

Judit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada